Byaloppis och cykelfest!

Här följer information om Bråns byaloppis samt 2014 års cykelfest.

14/6 kl 11-17 Byaloppisen

Det drar ihop sig för Bråns årliga och välbesökta byaloppis med efterföljande grillkväll och brännboll.

Du har möjlighet att skapa en marknadsplats på din egen gård mellan kl 11-17 den 14/6.

Du kan sälja saker från förrådet som du inte längre behöver, hantverksprodukter, överblivna plantor etc eller varför inte ställa iordning ett café eller ha öppet hus med ditt företag? Initiativet är ditt och bara fantasin sätter gränser för vad du kan marknadsföra hemma hos dig denna dag.

Byaföreningen ansvarar för skyltning och annonsering i VK, VF, på hemsidan och Facebook.

Vi tar även fram en karta där de som har loppis är markerade – allt för att våra besökare lättare ska hitta alla loppisgårdar. Ett tips för dig som bor lite avsides är att du kan duka upp din loppis efter Brännavägen om du vill komma lite närmare alternativt hör med eller på någon annans gård som också har loppis.

 

Alla får ha försäljning på sin gård, men om du vill finnas med på vår karta samt få enhetliga skyltar och ballonger att sätta upp vid infarten som markerar att det är byaloppis just hos dig så måste du anmäla dig senast den 6/6 till Josefin Alm (jossan1973@gmail.com, 073 082 42 84). Om du vid anmälan anger om du har något särskilt att erbjuda tex barnkläder eller öppet hus så skriver vi det på kartan. Det är viktigt att de som finns med på kartan verkligen har öppet mellan kl 11-17.

14/6 kl 18:30 Grillafton med brännboll

Det blir gemensam grillning på fotbollsplan vid fd Bråns skola. Byaföreningen ansvarar för att grillen är tänd kl 18:30. Ni tar själva med det ni vill äta, dricka, äta med och sitta på. Alla är välkomna och ingen föranmälan behövs.

19:30 spelar vi brännboll, barnen mot de vuxna!

 

27/9 Cykelfest

Vi vill redan nu flagga för datumet 27/9 då årets cykelfest går av stapeln. Detta är ett bra tillfälle att få träffa nya och gamla bekanta i Brån. Mer information om detta kommer i augusti/september.

 

Välkomna till sommarens aktiviteter önskar
Bråns byaförening genom Ylva Hedberg Fransson, ordförande.

Lämna ett svar