Kategorier
Okategoriserade

BYALOPPIS!

Byaloppis lördag 19 augusti 2023Äntligen är det byaloppis igen! Det blir den 19 augusti kl. 11-17. Det finns möjlighet att anordna loppis i trädgården, i garaget, i bakluckan på bilen eller i kåpsläpet etc. Slå ihop din loppis med grannen om du vill. 
Byahusföreningen marknadsför via sociala medier så att länsbor blir varse att fina Brån har storloppis. Ni får gärna sprida info i era egna kanaler också så att så många som möjligt kommer. 

Om ni vill ha loppis så fyller ni i formuläret nedan. Under lördag förmiddag den 19:de kommer byahusföreningen att åka runt och dela ut ballonger till de hushåll som håller loppis. Dessa ballonger blåser ni upp och sätter upp vid er uppfart så att besökare lätt kan se vilka hushåll man ska stanna vid för att kunna göra sina fynd. Vi kommer också att ha en loppiskarta för besökarna att beskåda. 

I Byahuset kommer det att finnas fikaförsäljning under dagen där besökare och bybor kan köpa fika. 
Om ni hellre vill ringa in info om loppis kontaktar ni Ylva H-F tfn: 070-632 24 60.
Med hopp om en härlig loppislördag i Brån!
MVH Bråns byahusförening

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfmjUcQQm4NBbTkFB0qf6t7FTlhZyfC4YaiZGEUBboCRn5_VA/viewform?fbclid=IwAR0PLSH5p5fW7kVcP5jEdXVzGZSqeCJJj2Wwpwm8sHVG2MR8OHaYsz_jMcE